Хотелиерство & Ресторантьорство
hotelierite.net
Select language

Благодаря ти Radisson...

Който каквото и да каже, в България имаме още много да учим, когато става въпрос за хотелски мениджмънт. И нека да се учим от най-добрите. И мисля, че тук няма място за шовинизъм и псевдо-патриотизъм - безспорно най-доброто “Know how” в областта на туризма у нас, е това което се прилага в обектите управлявани от международните хотелски вериги - това е факт. Примери колкото щеш – но все пак – над всички се откроява школата на Радисън. 

И сега, след като вече е ясно, че в края на 2016 година договора на хотела срещу Народното събрание (собственост на бизнесмена Спас Русев) и Carlson Rezidor Group приключва – редно е да дадем заслуженото и да отчетем факта, че присъствието на хотелската верига в България - макар и само с един хотел бе ползотворно и успешно. 
Благодаря ти Radisson...
Радисън създаде стотици кадри за българската туристическа индустрия – днес много от тях успешни мениджъри в реномирани хотели, топ готвачи в елитни ресторанти в България и в чужбина, редови служители - експерти в своята област. Разбира се има и такива, които и до днес са верни на своя любим хотел и едва ли ще се разделят някога със значката Yes I can”, защото всеки който я е носил до сърцето си – остава с нея завинаги. 
Благодаря ти Radisson...

На какво ни учеха в Радисън:

  • Yes I can! – да бъдем отзивчиви и с радост да посрещаме гостите си.

  • Make it Wright! да правим нещата правилно!

  • 100% guest satisfaction guarantee  – всеки гост да остава напълно доволен от престоя си в хотела.

На пръв поглед проста философия, но да се постигне на практика не бе никак лесно. Но…НИЕ успяхме. 

Аз имах честта да работя в тези славни времена и да се уча от най-добрите. Времена, когато се каляваше стоманата и се създаваше продукт невиждан дотогава у нас. Гордея сe с това! Радисън ми даде много, промени моя мироглед, научи ме да бъда професионалист.


Благодаря ти Radisson...
Тодор Тодоров 2016
Сподели
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg